aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤέλος ο «βραχνάς» Ντλόβου, «Αζέρος» και επίσημα (pics & δηλώσεις)

Τέλος ο «βραχνάς» Ντλόβου, «Αζέρος» και επίσημα (pics & δηλώσεις)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Επιτέλους! Το σίριαλ της πώλησης του Ντίνο Ντλόβου σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που αποτελούσε στόχο της διοίκησης της Ανόρθωσης από πριν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν έλαβε τέλος

Έπειτα από συνεχείς επαφές της πλευράς του Νοτιοαφρικανού αρχικά με την Αντάλιασπορ και ακολούθως με την Καραμπάχ τις τελευταίες μέρες, ο Ντλόβου προτίμησε τελικά να γίνει κάτοικος Αζερμπαϊτζάν.

Έτσι, θεωρείται πλέον τέως επιθετικός της Ανόρθωσης, καθώς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Καραμπάχ. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την εν λόγω ομάδα με 350.000 ευρώ ετησίως, παύει πλέον να θεωρείται βραχνάς η παρουσία του ονόματός του στο ρόστερ της «Κυρίας» και έτσι οι κυανόλευκοι επωφελούνται οικονομικά.

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα στην Ανόρθωση σχετικά με τον Νοτιοαφρικανό και η διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου δικαιώθηκε με την προ λίγων μηνών απόφασή της να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού μόνο έτσι θα επωφελείτο οικονομικά.

Τη θέση του Ντλόβου τόσο στην επίθεση, όσο και στη λίστα ξένων/κοινωτικών παικτών θα πάρει ο Αϊλάρ Καμπρέρα. Ο Ντλόβου όπως θα δείτε και πιο κάτω, ανάρτησε και φωτογραφία στο Instagram, επισημοποιώντας την μετεγγραφή του.

Στην ιστοσελίδα τους, οι Αζέροι έκαναν αναφορά στην πορεία του κατά την περασμένη σεζόν, δίνοντας έμφαση στα 16 γκολ που πέτυχε με την κυανόλευκη φανέλα. Ο Ντλόβου ακολούθως ανέφερε στην ιστοσελίδα του αζέρικου συλλόγου: «Πήρα κάποιες πληροφορίες για την ομάδα πριν υπογράψω. Με ενδιέφερε και δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ σοβαρά την προσφορά. Αυτή είναι μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα ώστε η Καραμπάχ να πάρει πλεονέκτημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η μετεγγραφή μου αυτή αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα και την καριέρα μου».

Ακολούθως, ο Ντλόβου πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ