aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤελικός: Πότε θα ξέρουν Ανορθωσιάτες και Ολυμπιακοί αν θα πάνε γήπεδο

Τελικός: Πότε θα ξέρουν Ανορθωσιάτες και Ολυμπιακοί αν θα πάνε γήπεδο

Κοντά στις 10 Μαΐου θα γίνει γνωστή η οριστική απάντηση του Υπουργείου Υγείας στο αίτημα των φιναλίστ του τελικού κυπέλλου για παρουσία οπαδών τους στο 30% της χωρητικότητας του ΓΣΠ.

Ανόρθωση, Ολυμπιακός και ΚΟΠ εισέπραξαν αρνητική απάντηση, όπως αναμενόταν με τα επιδημιολογικά δεδομένα που ισχύουν προς το παρόν.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν πιο αυστηρά μέτρα με lockdown από τις 26 Απριλίου έως την Κυριακή 9 Μαΐου. Όπως μας ελέχθη, σχεδόν τα πάντα στη χώρα μας θα περιμένουν τις επόμενες αποφάσεις, που θα παρθούν αφού περάσουν οι νέες κρίσιμες δύο εβδομάδες.

Το ποδόσφαιρο και ο τελικός κυπέλλου δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Συνεπώς, Ανορθωσιάτες και Ολυμπιακοί έχουν κάθε λόγο να εύχονται όπως μειωθεί δραματικά ο αριθμός των κρουσμάτων για να ελπίζουν ότι μετά από καιρό θα δουν από κοντά στην ομάδα τους και μάλιστα, σε τελικό κυπέλλου. Θα πρέπει όμως να κάνουν υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ