aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤελευταίο διάβασμα πριν από τις εξετάσεις

Τελευταίο διάβασμα πριν από τις εξετάσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το φιλικό της Παρασκευής με την Ομόνοια Αραδίππου και η ευρεία νίκη με 5-0 σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κριτήριο ετοιμότητας, όμως η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Ο Αντόνιο Πούτσε χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και είδε κάποιους να ξεχωρίζουν και να κάνουν αρκετά καλό παιχνίδι. Ο Ράγιος με τα τρία γκολ που σημείωσε στην επανάληψη ήταν εξαιρετικός, ο Πελέ τα πήγε πολύ καλά στη μεσαία γραμμή, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε παίζοντας για ένα ημίχρονο και ο Καμπρέρα.

Μπορεί να μην σκόραρε, όμως με τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι είναι επιθετικός που ξέρει να κινείται και είναι ικανός να κάνει ζημιά στις αντίπαλες άμυνες. Αυτό που έχει διαπιστωθεί είναι ότι χρειάζεται ακόμη λίγη δουλειά για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Από αύριο λοιπόν ο Ισπανός προπονητής θα βάλει για τα καλά τους παίκτες του σε ρυθμό πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να μοντάρει την ομάδα για να είναι πανέτοιμη στην πρώτη αγωνιστική της υποχρέωση. Μια νίκη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Το σημαντικό για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να κάνει μπάσιμο με το δεξί, μιας και ο κόσμος άρχισε τη μουρμούρα, βλέποντας ότι στα πλείστα φιλικά η ομάδα δεν απέδωσε, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων και στο τελείωμα. Ο Πούτσε δουλεύει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι και προσπαθεί να βρει τις λύσεις, για να βάλει φαντασία στο παιχνίδι της «Κυρίας» και να προσθέσει στο ρεπερτόριό της το απρόβλεπτο, κάτι που κάνει «μπαμ» ότι απουσιάζει.

Ευκαιρία για σημειώσεις από τον Πούτσε

Από τη στιγμή που η Ανόρθωση δεν αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική είναι καλή ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία για κατασκοπία. Έτσι, ο Αντόνιο Πούτσε και οι συνεργάτες του τσέκαραν χθες τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ είχαν την προσοχή τους και στο ΓΣΠ όπου η Ομόνοια υποδέχθηκε τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ