aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤελευταία παράσταση για τον Χρίστο Μαραγκό

Τελευταία παράσταση για τον Χρίστο Μαραγκό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Ανόρθωση όλα τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να συνδέσει το όνομά του με μια από τις ιστορικότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

«Κορυφαία στιγμή για μένα στην καριέρα μου ήταν η νίκη της ομάδας μου απέναντι στην Τραπεζούντα, όταν πήραμε μάλιστα και την πρόκριση. Εύχομαι σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή να το ζήσει γιατί είναι όντως κάτι ξεχωριστό», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις του ο Χρίστος Μαραγκός.

Το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι η τελευταία παράσταση για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, που στα 33 του χρόνια αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το γεγονός ότι αποσύρεται από τα γήπεδα δεν σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από τον χώρο. Ήδη δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακεί και με άλλου είδους δραστηριότητες στο άμεσο μέλλον. Δραστηριότητες που έχουν άμεση σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ