aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗTαυτοποίηση για την αγορά εισιτηρίου

Tαυτοποίηση για την αγορά εισιτηρίου

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, (21 Σεπτεμβρίου, 18:00) από τα γνωστά σημεία προπώλησης όπως και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Στη σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες και την αστυνομία αποφασίστηκε όπως υπάρξει ταυτοποίηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε οι οπαδοί και των δύο ομάδων που θα έρθουν στο γήπεδο, θα πρέπει να αναγράφουν στο εισιτήριο που θα αγοράζουν το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της ταυτότητας τους.

Για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το δελτίο ταυτότητας το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου. Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Η είσοδος στους φιλάθλους θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τα στοιχεία τους όπως αναγράφονται στο εισιτήριο δεν πρόκειται να κατακρατούνται. Επιπρόσθετα, η αστυνομία ενημερώνει ότι όσοι σταθμεύσουν στην νησίδα της Λεωφόρου Λύσου Σανταμά θα καταγγελθούν.

Σημεία και μέρες/ώρες προπώλησης εισιτηρίων

Λάρνακα: «Αντώνης Παπαδόπουλος», Κατάστημα Αναμνηστικών, τηλέφωνο 77.77.80.77

Καθημερινά: 9:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00

Λεμεσός: «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλέφωνο 99350888

Καθημερινά: 16:00 – 20:00

Δερύνεια: Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro Sports, Ελευθερίας 34 Δερύνεια, τηλέφωνο 23820700

Καθημερινές 9:30-19:00

Τετάρτη – Σάββατο: 9:30 – 14:00

Λευκωσία: Περίπτερο Στέφανος (Λεωφόρος Σταυρού, Στρόβολος), τηλέφωνο 22497121

Καθημερινά: Ώρες περιπτέρου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ