aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ταφόπλακα» και η σκέψη, πλεόν, στη νέα σεζόν

«Ταφόπλακα» και η σκέψη, πλεόν, στη νέα σεζόν

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τέλος μπήκε στις ελπίδες που είχε η Ανόρθωση για εξασφάλιση μίας θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, αφού μόνο με νίκη θα ήλπιζε μαθηματικά η «Κυρία».

Το 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μοιάζει με ταφόπλακα στις όποιες βλέψεις και ελπίδες της Ανόρθωσης για έξοδο στην Ευρώπη, αφού δύο αγωνιστικές πριν το τέλος θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να βρεθεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Αν και η «Κυρία» κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Μανώλη Τζανακάκη (34’), δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, ενώ οι κυανόλευκοι θα έχουν να θυμούνται τη διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 54’ με τον Βίκτορ. Αν εκεί γινόταν το 2-0, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά.

Πλέον, η διοίκηση της «Κυρίας» σκέφτεται οριστικά τη νέα σεζόν, εξ ου και οι συζητήσεις που άρχισαν από για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης με δύο υποψήφιους (τον άγγλο Τζον Γκρέγκορι και τον Ισπανό Αλβέρτο Μπενίτο).

Οι προσεχείς μέρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά στο μέλλον του Νεόφυτου Λάρκου, στο θέμα του τεχνικού διευθυντή που όπως αποκάλυψε ψες η ιστοσελίδα μας θα είναι ο Μπενίτο και αυτός θα αποφασίσει για τον προπονητή της Ανόρθωσης στη νέα σεζόν, όπως επίσης και για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ