aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗTα ζευγάρια για τον τίτλο και την αποφυγή του υποβιβασμού

Tα ζευγάρια για τον τίτλο και την αποφυγή του υποβιβασμού

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, έχει διαμορφωθεί και το σκηνικό αναφορικά με τα ζευγάρια που θα παίξουν για τον τίτλο αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού. Το ντέρμπι μεταξύ του Green Air Παφιακού και της Aνόρθωσης ξεχωρίζει στη φάση των πλέι οφ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις νίκες στην α’ φάση. Το ζευγάρι αρχίζει τα ματς από το «Αφροδίτη».

Εξάλλου, η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, με τους «πράσινους» να έχουν πλεονέκτημα δύο νικών από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Οι ομάδες που θα προκριθούν στους τελικούς πρέπει να συμπληρώσουν τέσσερεις νίκες, με τη διαδικασία των αγώνων ν’ αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε ό,τι αφορά στις θέσεις 5-8, ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με την Ολυμπιάδα Φρενάρου έχοντας το πλεονέκτημα αφού προηγείται με 2-0 νίκες, και οι αγώνες αρχίζουν από το Λευκόθεο. Στο δεύτερο ζευγάρι, η Αναγέννηση Δερύνειας και η Pokka ΑΕ Καραβά θα έχουν δυνατούς αγώνες. Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς στην πρώτη φάση. Η πρόκριση κρίνεται και εδώ στις τέσσερις νίκες. Η διαδικασία των αγώνων επίσης αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ