aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα σενάριο για πρόκριση της Ανόρθωσης -  Μποναμάς €832.000

Τα σενάριο για πρόκριση της Ανόρθωσης –  Μποναμάς €832.000

Έγραψε ιστορία η Ανόρθωση κερδίζοντας 1-0 τη Γανδη στο ΓΣΠ, έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδας που πανηγυρίζει επιτυχία στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και επανήλθε από το… πουθενά στο κόλπο διεκδίκησης της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Η νίκη της Φλόρα επί της Παρτίζαν ενωρίτερα στο Ταλίν άφησε χαραμάδα ελπίδας στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία φρόντισε να δει φως και να μετατρέψει τη χαραμάδα σε παράθυρο. Τι μένει; Να πάει στο Βελιγράδι στις 9 Δεκεμβρίου να κερδίσει την Παρτίζαν και την ίδια ώρα στο Βέλγιο να μην νικήσει η Φλόρα τη Γάνδη. Σαφώς και δεν πρόκειται για απλό σενάριο, αλλά σίγουρα ούτε επιστημονικής φαντασίας.

Επίσης, ένα (απομακρυσμένο) σενάριο που είναι στο τραπέζι είναι να κερδίσουν Ανόρθωση και Φλόρα. Εκεί θα μετρήσει ο συντελεστής τερμάτων των δύο ομάδων, που αυτή την στιγμή είναι υπέρ των Εσθονών κατά ένα γκολ.

Εάν η ομάδα της Αμμοχώστου καταφέρει να τερματίσει στη δεύτερη θέση θα παίξει με μια ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε αγώνες μπαράζ τον Φεβρουάριο για μια θέση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Με τη νίκη επί της Γάνδης στο ταμείο της Ανόρθωσης μπαίνουν 500.000 ευρώ και αν προστεθούν τα έσοδα από τις δύο ισοπαλίες με την Φλόρα, η σούμα κάνει €832.000.

Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο

Untitled 5
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ