aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα πάντα όλα για το ντέρμπι

Τα πάντα όλα για το ντέρμπι

Την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta θα αντιμετωπίσει η Ανόρθωση αύριο σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ και θα αρχίσει η ώρα 18:00. Η ομάδα της Λάρνακας μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση.

Τεχνικός της ομάδας είναι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος φέτος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Βασίζει πολλά στην μεσαία γραμμή και τους παίκτες που την αποτελούν, ενώ ξεχωρίζει ιδίως και για την αμυντική της συμπεριφορά, καθώς κράτησε σε τέσσερις αγώνες ανέπαφη την εστία της.

Ο Ισπανός τεχνικός των κιτρινοπράσινων αρέσκεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με την πιθανή ενδεκάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι να αποτελείται από τους ακόλουθους 11: Μίνιο, Μοϊσόφ, Μουρίγιο, Γαρίδο, Ορτίθ, Λαρένα, Μπόλιεβιτς, Τομάς, Τρισκόφσκι, Τέτε, Άλβες.

Προπώληση εισιτηρίων με ΑΕΚ 

Στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο ΓΣΖ την περσινή σεζόν δεχτήκαμε ισάριθμες ήττες. Στην κανονική διάρκεια με 1-0 και στην φάση των πλέι οφ με 3-2 (τα τέρματα της Ανόρθωσης οι Λαΐφης και Ντλοβού). Επιστρέφουν οι Σεού και Κολούνγκα που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπολογίζεται ο Ερέρο.

Δήλωση Γιώργου Οικονομίδη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ