aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Τα ντέρμπι είναι πάντα ανοιχτά και για τα τρία αποτελέσματα»

«Τα ντέρμπι είναι πάντα ανοιχτά και για τα τρία αποτελέσματα»

Aναφορά στο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ κάνει η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με ντέρμπι για την ομάδα μας, που απόψε στη Λευκωσία και το Λευκόθεο, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Τα ντέρμπι είναι πάντα ανοιχτά και για τα τρία αποτελέσματα, με τους φουτσαλιστές μας να δηλώνουν έτοιμοι και αισιόδοξοι, πως μπορούν να κατακτήσουν τη νίκη.

Αγωνιστικά, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζο Αραούχο. Ο Βραζιλιάνος φουτσαλιστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδα μας και ως εκ τούτου, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση, με την ομάδα μας να βρίσκεται στη δεύτερη, με δύο βαθμούς λιγότερους. Τα παιχνίδια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο, πάντα κρύβουν συγκινήσεις και είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά για τους θεατές. Στις τρεις περσινές αναμετρήσεις, η ομάδα μας πήρε την πρόκριση στο κύπελλο, στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ηττήθηκε, ενώ κέρδισε το παιχνίδι ζωής ή θανάτου στα play-off.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα προβάλλεται τηλεοπτικά από την Cytavision».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ