aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα νεύρα του Λέβι και η επιστροφή

Τα νεύρα του Λέβι και η επιστροφή

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο σκόρερ του δευτέρου γκολ της Ανόρθωσης, Σισέ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ξυλοτύμπου για τον θεσμό του κυπέλλου.

Για το παιχνίδι: «Όταν παίζεις με ομάδα δεύτερης κατηγορίας είναι δύσκολο. Πρέπει να παίξεις σοβαρά. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 και έπρεπε να αντιδράσουμε. Επέστρεψα από τον τραυματισμό μου και σκόραρα και είμαι χαρούμενος για αυτό και για την ομάδα. Το χρειαζόμουν».

Για τον τραυματισμό του: «Είμαι πολύ καλύτερα τώρα αλλά όχι 100%. Σε μια-δυο βδομάδες θα είμαι 100% όταν θα πάρω λίγο χρόνο».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Πρέπει να μπούμε σοβαρά με τη Νέα Σαλαμίνα για να κερδίσουμε. Είναι μια δύσκολη ομάδα και πρέπει να παίξουμε καλά».

Για τα παράπονα του Λέβι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν κάναμε καλό πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε πιο καλά, σκοράραμε δυο φορές και αυτό είναι που μετρά. Είναι λογικό να είναι νευριασμένος ο προπονητής μας όταν δεν παίζουμε καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ