aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα λάθη του Νικολαΐδη στο ντέρμπι

Τα λάθη του Νικολαΐδη στο ντέρμπι

Στον πειθαρχικό έλεγχο έκανε τα λάθη, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, ο Χρίστος Νικολαΐδης. Αρχικά (28′) ήταν αυστηρή η κίτρινη κάρτα που έδωσε στον Αστίθ για φάουλ στον Ράγιος και στη συνέχεια (33′) δεν κιτρίνισε τον Καμπρέρα για «καθαρό» τράβηγμα στον Βινίσιους.

Στο 39′ σφύριξε φάουλ του Αστίθ στον Καρλίτος και θα έπρεπε να κιτρινίσει τον Ισπανό αμυντικό, που θα ήταν η δεύτερη του. Από τη στιγμή που υπέδειξε το φάουλ θα έπρεπε να κιτρινίσει τον Αστίθ, δεν το έκανε και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στους ποδοσφαιριστές και φίλους της Ανόρθωσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε πολύ άναρχο με πολλά νεύρα και έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών. Ο Καρλίτος που είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα θα έπρεπε να αποβληθεί, αλλά τελικά τη γλύτωσε φτηνά. Στο 76′ έσπρωξε τον Γιαννώτα και ενώ είχε σφυριχθεί το φάουλ υπέρ του. Ο διαιτητής δεν τον κιτρίνισε ξανά και δεν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ