aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα κλειδιά είναι…

Τα κλειδιά είναι…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με όπλο την καλή ψυχολογία, το πάθος, τη θέληση και τη δίψα για την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από πολλά χρόνια, η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα σήμερα στη Λεμεσό. Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου στο Τσίρειο.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη για τη μεγάλη πρόκληση απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Στόχος για τη «Μεγάλη Κυρία» είναι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Σίγουρα, ένα εκτός έδρας γκολ θα είναι σημαντικό, ενώ αν η άμυνα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση η ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κολούνγκα και Αγιλάρ, καθώς και στον τιμωρημένο Σάντος. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές περίμεναν πολλές εβδομάδες την ημέρα του πρώτου ημιτελικού και το θετικό για την Ανόρθωση είναι ότι έδειξε έτοιμη στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός και αριστερός μπακ θα είναι αντιστοίχως οι Γκάμπριελ και Γιαννούλης, ενώ κεντρικοί αμυντικοί οι Ερέρο και Καλδερόν. Στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένη η χρησιμοποίηση του Βίκτωρ και του Σιβού, ενώ παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Καλό και Μίτροβιτς.

Αν ο Μίτροβιτς μείνει στον πάγκο, θα αγωνιστεί ο Ράγιος ως επιτελικός, οι Ολιβέιρα και Καλό θα είναι οι εξτρέμ και στην κορυφή θα πάρει θέση ο Καμπρέρα. Αν μείνει εκτός ενδεκάδας ο Καλό, ο Ράγιος θα αγωνιστεί ως ακραίος φορ και θα αγωνιστεί ο Μίτροβιτς στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θέση διεκδικεί και ο Άλβες, αν και ο Ισραηλινός δείχνει προτίμηση στον Καμπρέρα κατά τα τελευταία παιχνίδια, διότι βοηθά πολύ και στα μαρκαρίσματα με τις επιστροφές του.

Επιλογές πολλές δεν έχει ο Λέβι στο ρόστερ και είναι αναγκασμένος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με ό,τι έχει για να φύγει η Ανόρθωση με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεμεσό. Πρόθεση για κάποια μεγάλη έκπληξη από την τεχνική ηγεσία δεν υπάρχει. Στα θετικά είναι ότι φέτος δεν έχει χάσει από τον Απόλλωνα, μετρώντας μία νίκη και δυο ισοπαλίες, κάτι που οπλίζει με αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ