aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα καντάρια της μπάλας είναι πολλά...

Τα καντάρια της μπάλας είναι πολλά…

Στις προπονήσεις της Ανόρθωσης επέστρεψε ο Πελέ μετά από συνεννόηση με τους Ισπανούς και κατόπιν της δικής του δέσμευσης για διαφορετική εικόνα εντός και εκτός γηπέδου, όπως σημειώνει η οπαδική ιστοσελίδα anorthosis24.net.

To δημοσίευμα:

“Στις προπονήσεις της Ανόρθωσης επέστρεψε ο Πελέ μετά από συνεννόηση με τους Ισπανούς και κατόπιν της δικής του δέσμευσης για διαφορετική εικόνα εντός και εκτός γηπέδου

Αναμφισβήτητα η αξία του είναι πολύ μεγάλη εξού και το βιογραφικό του στο οποίο καταγράφονται παρουσίες σε ομάδες όπως Ίντερ, Πόρτο και Ολυμπιακός Πειραιώς.

Στο γήπεδο όμως η εικόνα δεν ήταν ανάλογη της φήμης και του βιογραφικού του εκτός από μερικά παιχνίδια που όταν αποφάσισε να παίξει… έκανε την διαφορά και ήταν όαση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν αυτό με τον ΑΠΟΕΛ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, στο οποίο ο Πελέ ήταν ο κορυφαίος από αυτούς που αγωνίστηκαν παρά την αρνητική κατάληξη του αποτελέσματος για την Ανόρθωση.

Ένα τέτοιο Πελέ αν καταφέρουν οι Ισπανοί να παρουσιάσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά μιας και τα καντάρια της μπάλας είναι πολλά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ