aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα... γύρισε ο Χατζηπαντελής και δημόσια συγνώμη σε Πουλλαΐδη (pic)

Τα… γύρισε ο Χατζηπαντελής και δημόσια συγνώμη σε Πουλλαΐδη (pic)

Σε συνέχεια της ψεσινής του ανάρτησης στο Facebook, o πρώην οικονομικός σύμβουλος της Ανόρθωσης, Παναγιώτης Χατζηπαντελής, τονίζει ότι δεν αμφισβητεί ούτε και μηδενίζει την βοήθεια προσφορά που έδωσε ο κ. Πουλλαΐδης στις δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της ψεσινής μου ανάρτηςης θα ήθελα να προσθέσω και διευκρινήσω οτι η κριτική μου εχει να κάνει με το γεγονός της παρούσας κατάστασης του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ γιατι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ειναι η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, είμαστε όλοι εμείς περιλαμβανομένου και του κ. Πουλλαίδη.

Απλά Δεν μπορώ να ακούω τα παιδιά μου, τα παιδιά τα μικρά να λεν οτι εγώ δεν πάω στο γηπέδου αφου εν να χάσουμε. Δεν αμφισβητώ ούτε και μηδενίζω την βοήθεια προςφορά που έδωσε ο κ. Πουλλαίδης στις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριςτούμε για αυτό. Αλλά από την άλλη δεν σημαίνει οτι επειδή βοήθησε νομιμοποιείται να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση.

Εάν με την ανάρτηση μου ψες εχω προσβάλει τον ίδιο και τους συνεργάτες για το ύφος της κριτικής , θελω να ζητήσω δημόσια συγνώμη.

pana

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ