aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα γκολ που δεν ξεχνά ο Χριστοφή, η ιστορική ασίστ πρωταθλήματος και το ατού

Τα γκολ που δεν ξεχνά ο Χριστοφή, η ιστορική ασίστ πρωταθλήματος και το ατού

Ο Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος χθες μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου, αναφέρθηκε και στα γκολ τα οποία δεν ξεχνάει, αλλά και στην ασίστ που έδωσε στον Μιχάλη Κωνσταντίνου όταν η Ομόνοια κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα.

«Το καλύτερο μου γκολ πιστεύω το πέτυχα στην Ελβετία και ήταν στα τρία καλύτερα της χρονιάς. Σιόν – Γκρασχόπερς 3-3, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πρώτο touch μετά από ωραία ενέργεια. Και απέναντι στην Πάφο σε ένα ματς που έβαλα δύο. Και το γκολ με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη που κερδίσαμε με την Εθνική Κύπρου εκτός έδρας. Αλλά το πιο σημαντικό για μένα ήταν μία ασίστ στον Μιχάλη Κωνσταντίνου που κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ και πήραμε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2009-10. Ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι», είπε

Όσον αφορά στο δικό του ατού, είπε: «Η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου ατού, αισθανόμουν πως ήμουν ο γρηγορότερος όπου κι αν πήγαινα».

Αν θυμάται κάποιους παικταράδες από τη Σιόν: «Συμπαίκτες στη Σιόν είχα πολλούς που τώρα παίζουν σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Mιλάμε συχνά μέσω των Social Media».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και τι θεωρεί ανταγωνιστικό είπε: «Στην Ελβετία είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται με τη βαθμολόγια. Μόνο δέκα ομάδες παίζουν Α’ Κατηγορία σε πρωτάθλημα δύο γύρων. Δύο πάνε Ευρώπη και τρεις διαβάθμιση. Είναι πολύ ανταγωνιστικό διότι ο πέμπτος μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να διεκδικεί πρωτάθλημα. Και με 14 ομάδες για παράδειγμα πάλι θα είναι ανταγωνιστικό νοουμένου ότι υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες από τρεις. Παράδειγμα λέω…».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το γκολ του Χριστοφή με τη Σιόν


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ