aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έργα και η επίσημη πρώτη της Ανόρθωσης

Τα έργα και η επίσημη πρώτη της Ανόρθωσης

«Τρέχουν» οι εργασίες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για βελτίωση του χορτοτάπητα μιας και στόχος είναι το γήπεδο να είναι απόλυτα έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το γρασίδι έχει αφαιρεθεί και αυτή την περίοδο αφαιρείται και η άμμος, ώστε με την επανατοποθέτησή τους να μην παρουσιαστούν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν με τη λάσπη τα προηγούμενα χρόνια. Εξαιτίας των έργων, η Ανόρθωση δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έτσι εξακολουθεί να είναι στο ψάξιμο για γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα «παιχνίδια» με Ντούρις κι ο Αρτυματάς

Αναμένεται μαζική προσέλευση κόσμου και ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Υπάρχουν τρία με τέσσερα διαθέσιμα γήπεδα, τα οποία εξετάζονται, όμως ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση. Αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται να γίνει η επιλογή του σταδίου και θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ