aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα δεδομένα με τους Μαρτίνες και Ντλόβου

Τα δεδομένα με τους Μαρτίνες και Ντλόβου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δίχως αμφιβολία ο Νίκολας Μαρτίνες και ο Ντίνο Ντλόβου ξεχώρισαν κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ειδικά στον πρώτο γύρο έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα τους να βρεθεί στην κορυφή και να μοιάζει ικανή -τότε- για την κατάκτηση του τίτλου.

Ασχέτως της κακής πορείας που ακολούθησε, η αξία των δύο ποδοσφαιριστών δεν αμφισβητείται και είναι λογικό να υπάρχει αγωνία στις τάξεις των οπαδών για το μέλλον τους.

Ο Μαρτίνες απέδειξε πως έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Χθες, πάντως, δημοσιεύματα στην Ελλάδα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός, που διατηρεί τα δικαιώματά του, τον έθεσε εκτός πλάνου. Πάντως, ακόμη και να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί από την Ανόρθωση.

Ήδη, έχουν επιδείξει ενδιαφέρον οι Απόλλων, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, ενώ γράφτηκε και για ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας. Ο Μαρτίνες αμείβεται με 200.000 ευρώ ετησίως από τον σύλλογο της Αμμοχώστου και δεν θα δυσκολευτεί να βρει καλύτερο συμβόλαιο.

Πάμε τώρα στον Ντλόβου, ο οποίος πέτυχε 17 γκολ και επίσης προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Άλλωστε, την Κυριακή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα έχει έξτρα κίνητρο στο ΓΣΠ, αφού διεκδικεί το χρυσό παπούτσι.

Το συμβόλαιο του Ντλόβου, λοιπόν, πιθανότατα θα ανανεωθεί για άλλα δύο χρόνια με απώτερο σκοπό να πωληθεί και να έρθουν έσοδα στον σύλλογο. Ενδιαφέρον έχουν επιδείξει αρκετές ομάδες, αλλά θα παραχωρηθεί αν έρθει πρόταση που θα ικανοποιήσει τη διοίκηση.

Ο Νοτιοαφρικανός θα επιδιώξει ένα μακροχρόνιο και υψηλό συμβόλαιο και η ομάδα που θα του το προσφέρει θα τον κερδίσει. Διαφορετικά δεν αποκλείεται η παραμονή του στην «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ