aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα δεδομένα ενόψει Γκάρνερ και Ανόρθωσης

Τα δεδομένα ενόψει Γκάρνερ και Ανόρθωσης

Ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Τζο Γκάρνερ στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση την Τετάρτη στο ΓΣΠ, σύμφωνα με τον Νεκτάριο Πετεβίνο. Μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» ο εκπρόσωπος Τυπου του ΑΠΟΕΛ σημείωσε ότι ο τραυματισμός του στη μέση, λόγω κτυπήματος, δεν είναι σοβαρός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ο Κλωναρίδης είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με την Ανόρθωση, πέρασε από εξετάσεις, ήταν καθαρός, έκανε προπόνηση κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Γκάρνερ μετά τον αγώνα ακολούθησε συντηρητική αγωγή για να μην πιεστεί λόγω του κτυπήματος που δέχθηκε. Ο προπονητής μετά το κτύπημα τον ρώτησε εάν δεν μπορεί να συνεχίσει και αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένας παίκτης που πολύ δύσκολα θα έλεγε κάτι τέτοιο. Στο ημίχρονο κρίθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει. Δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και ευελπιστούμε ότι θα είναι επιλογή για το παιχνίδι της Τετάρτης. Για τους υπόλοιπους που έμειναν σήμερα εκτός αποστολής ήταν επιλογή του προπονητή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ