aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα... άκουσε για τα καλά η κυρία Χάνκα (video)

Τα… άκουσε για τα καλά η κυρία Χάνκα (video)

Τι ήθελε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε ο σύζυγος της; Η κυρία Χάνκα δέχθηκε φραστική επίθεση από τους οπαδούς της Ντιναμό Βουκουρεστίου καθώς η ομάδα του Ρουμανίας δέχθηκε βαριά ήττα από την Άστρα με 4-1.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «digisport.ro», στις 20 Δεκεμβρίου ο ποδοσφαιριστής, Σέρτζιου Χάνκα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανόρθωσης σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας, πέτυχε το μοναδικό γκολ για την ομάδα του (δείτε το εδώ), ωστόσο το σκορ είχε ήδη ξεφύγει (σ.σ. ο Χάνκα διαμόρφωσε το τελικό 4-1).

Έτσι, οι αγανακτισμένοι φίλοι της Ντιναμό Βουκουρεστίου τα… έβαλαν με την σύζυγο του Χάνκα η οποία αμέσως μετά το περιστατικό τηλεφώνησε στον σύζυγο της ενημερώνοντας τον για τα σχετικά γεγονότα (φωτό). Αυτός, είναι και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο δεξιός ακραίος επιθετικός επιθυμεί να αποχωρήσει από την ρουμάνικη ομάδα. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ