aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα «ΑΚ-47» και το… τρελό - ζιζάνιο

Τα «ΑΚ-47» και το… τρελό – ζιζάνιο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολλοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Ανόρθωση στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Και αγωνιστικοί (απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών) και έξω-αγωνιστικοί (σπρώξιμο από τον κόσμο).

Η «Κυρία» σε ένα χρονικό διάστημα που τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε σε ένα δίλεπτο… οργής να φέρει τούμπα το σκορ.

Με πρωτεργάτη το… ζιζάνιο, Μιγκέλ Καρλίτος, ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Άρη, κέρδισε ένα πέναλτι και έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στο 1-2, και τους σκόρερ Κολούνγκα – Καμπρέρα, έφυγε νικήτρια από μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Οι τρεις βαθμοί είναι φυσικά το πιο μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Αντόνιο Πούτσε, όμως η πιο ελπίδα για το μέλλον πηγάζει από την παρουσία των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και φυσικά του Ράγιος, του οποίου έτσι και αλλιώς γνωρίζαμε την ποιότητα.

Τα… όπλα «ΑΚ-47» (Αντριάν Κολούνγκα – Αϊράμ Καμπρέρα), μαζί με τον συμπατριώτη τους επιτελικό μέσο, αλλά και τον «Καλό» είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ανόρθωση στη γραμμή κρούσης. Αν οι τέσσερις κάνουν αρμονική τη συνύπαρξη τους στον αγωνιστικό χώρο και πάρουν μπρος τότε η «Κυρία» θα αρχίσει να σκορπάει τρόμο.

mar_3123

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ