aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα 4 στοιχήματα του σχεδιασμού

Τα 4 στοιχήματα του σχεδιασμού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι σήμερα η Ανόρθωση έκλεισε τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α. Το έγκαιρο κλείσιμο των βασικών εκκρεμοτήτων ήταν από τα ζητούμενα του Αλμπέρτο Μπενίτο.

Αν μη τι άλλο, σε σχέση με τους προκατόχους του, Τεν φαν Λίουεν και Σταν Φαλκς, σε αυτό τον τομέα τα πήγε καλύτερα ο Ισπανός (τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια αναζητούνταν ποδοσφαιριστές την τελευταία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος). Βεβαίως, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο προσθαφαιρέσεων.

Για την ώρα έγιναν 12 μετεγγραφές και ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τέσσερις για τις οποίες υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες. Μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα στοιχήματα που, αν κερδηθούν, μπορούν να βοηθήσουν τη «Μεγάλη Κυρία» στην προσπάθειά της για επίτευξη των στόχων της.

ΡΟΥΒΕΝ ΡΑΓΙΟΣ: Ο Ισπανός επιτελικός αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Νίκολας Μαρτίνες. Η αξία του είναι γνωστή από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης και μένει να την επιβεβαιώσει φορώντας την κυανόλευκη φανέλα. Ο καλός Ράγιος μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα. Γι’ αυτό και δίχως αμφιβολία είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίον υπάρχουν οι περισσότερες απαιτήσεις αναφορικά με τους νεοφερμέρνους.

ΑΪΡΑΜ ΚΑΜΠΡΕΡΑ: Ο Μπενίτο έψαχνε για έναν δεινό γκολτζή, ο οποίος θα κάνει τους Ανορθωσιάτες να ξεχάσουν τον Ντίνο Ντλοβού. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου πιστεύει ότι ο Ισπανός στράικερ είναι ο κατάλληλος. Από τα πόδια του και το κεφάλι του οι κυανόλευκοι περιμένουν αρκετά γκολ και ελπίζουν πως θα τους δικαιώσει για την επιλογή τους.

ΙΝΙΓΟ ΚΑΛΔΕΡΟΝ: Άλλος ένας από τη χώρα των ταυρομάχων. Για τον Βάσκο υπάρχουν οι προσδοκίες ότι θα βοηθήσει στο συμμάζεμα της άμυνας. Ο Αντόνιο Πούτσε τον χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας, ενώ αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ. Στα φιλικά δείχνει θετικά στοιχεία, δείγμα ότι έχει προσαρμοστεί σε ικανοποιητικό βαθμό και ότι οι προϋποθέσεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων είναι θετικές.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΣΑΝΤΟΣ: Να και μια επιλογή από τη Βραζιλία. Ο Ράζακ Νούχου δεν τα πήγε και τόσο καλά στην περασμένη σεζόν και αποτέλεσε παρελθόν. Οι Αμμοχωστιανοί πιστεύουν ότι αναπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του, με την απόκτηση του αριστερού μπακ από τη χώρα του καφέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ