aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Σύντομα όλα θα τελειώσουν»

«Σύντομα όλα θα τελειώσουν»

Πηγή κοντά στον Ντίνο Ντλοβού, μίλησε στην ιστοσελίδα «Goal.com» σχετικά με το ενδεχόμενο μετεγγραφής του. «Ο Ντίνο κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όμως σύντομα όλα θα τελειώσουν», ήταν το αρχικό σχόλιο.

Για να συνεχίσει: «Πριν από το τέλος της χρονιάς, η Ανόρθωση άσκησε το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Ντίνο είπε στην ομάδα, πως θέλει να πάρει μεταγραφή, ωστόσο θα παράμενε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις και επαγγελματίας εάν δεν είχε προτάσεις μπροστά του.

Λίγες μέρες πριν η ομάδα πάει προετοιμασία στην Πολωνία, ενημερώθηκε πως δεν είναι ανάγκη να πάει με την ομάδα. Ο Ντίνο προπονήτο μόνος του, με δικό του γυμναστή μιας και ο σύλλογος ήταν στην Πολωνία.

Δύο τούρκικοι συλλόγοι είναι σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Ντίνο. Τον θέλουν άμεσα. Ο ιδιοκτητής θα ταξιδέψει και θα έχει συνάντηση με τον Ντίνο σε λίγες μέρες για να συζητήσουν και να λύσουν το θέμα. Έτσι μέσα στην επόμενη βδομάδα αναμένεται να έχουμε κατάληξη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ