aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεδριάζει εκτάκτως το σωματείο, τα επόμενα βήματα στην Ανόρθωση

Συνεδριάζει εκτάκτως το σωματείο, τα επόμενα βήματα στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στην Ανόρθωση. Η παραίτηση του Ανδρέα Παντελή είναι δεδομένη και την Κυριακή (24/2) αναμένεται ότι θα οριστικοποιηθεί το τέλος εποχής στη δεύτερη θητεία του στον διοικητικό θώκο.

Το πρωί της Κυριακής το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου θα συνεδριάσει εκτάκτως για να εξετάσει τα δεδομένα στην ποδοσφαιρική εταιρεία. Έως αργά το βράδυ του Σαββάτου (22/2) δεν είχε κατατεθεί γραπτώς η παραίτηση του Ανδρέα Παντελή, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει την Κυριακή.

Το συμβούλιο του σωματείου θα πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόθεση του Χρίστου Πουλλαΐδη να επιστρέψει στον διοικητικό θώκο και οι επόμενες μέρες θα ρίξουν φως στο κατά πόσο ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας θα ενδιαφερθεί ενεργά για επανεμπλοκή του στα διοικητικά δρώμενα. Μάλιστα, επιβεβαιώνεται το γεγονός από πηγές στα ενδότερα της Ανόρθωσης ότι έχει ήδη κάνει προκαταρκτική επαφή με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Δεν αποκλείεται για κάποιο χρονικό διάστημα να αναλάβει τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής εταιρείας το σωματείο ως ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας και ακολούθως να συγκληθεί Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση.

Η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση μόνο εύκολη δεν είναι. Απλήρωτοι παίκτες και προσωπικό, χωρίς γιατρό (!), χωρίς την συμπαράσταση κανενός. Οι ευθύνες σαφώς βαραίνουν τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες, οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών και έμειναν εκτεθειμένοι. Οι δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του ιδίου, όσο και του Δρ. Κυριακού Γιάγκου με διαβεβαιώσεις για το οικονομικό μοιάζουν με παραμύθι. Ο Ανδρέας Παντελή μετρά μεν ώρες στην ηγεσία να αφήνει πίσω του, όμως, «συντρίμμια» σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ