aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣυνέχεια με ΑΜΕΚ Καψάλου για την Ανόρθωση

Συνέχεια με ΑΜΕΚ Καψάλου για την Ανόρθωση

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ανόρθωση, η οποία απόψε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΜΕΚ Καψάλου.

Η ετικέτα του φαβορί συνοδεύει την Ανόρθωση, η οποία όμως πρέπει να επιβεβαιώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δίχως ίχνος υποτίμησης αλλά και με σοβαρότητα, να κατακτήσει την τρίτη της νίκη.

Ο Γιώργος Κυριάκου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους φουτσαλιστές στη διάθεση του, ακόμη και τον Χριστόφορο Χριστοφή που αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας, απέναντι στην Απελευθέρωση. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Κυριάκου θα έχει την ευχέρεια, αλλά και τον ευχάριστο πονοκέφαλο, να διαχειριστεί αναλόγως της έκβασης του αγώνα, όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» και ορίστηκε να ξεκινήσει στις 20:30. Υπενθυμίζεται, πως λόγω της τιμωρίας που δέχθηκε η ομάδα από τον αθλητικό δικαστή, δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, έχουν τα παιδιά κάτω των 12 ετών, γυναίκες συνοδευμένα από παιδιά κάτω των 12 ετών και συνταξιούχοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ