aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣυνάντηση Νίκου Αναστασιάδη με Κίρζη-Χαμπουλλά, ζητούν παραίτηση Παπαχαραλάμπους

Συνάντηση Νίκου Αναστασιάδη με Κίρζη-Χαμπουλλά, ζητούν παραίτηση Παπαχαραλάμπους

Στα άκρα είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι διοικητικοί ηγέτες της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα σχετικά με όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Οι δύο σύλλογοι θεωρούν ότι ο Αντρέας Παπαχαράλαμπους υπέπεσε σε αντιφάσεις και προσέβαλε τις δύο ομάδες σε δημόσιες τοποθετήσεις του για το υπό διερεύνηση από την Επιτροπή παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα.

Όπως μετέδωσε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Πανίκος Θεοδοσίου, ο Νίκος Κίρζης και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ερχόμενο Σάββατο (10/10). Οι ισχυροί άντρες των δύο ομάδων ζήτησαν εδώ και μέρες συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη ώστε να του εκφράσουν την ενόχλησή τους για τη δράση της Επιτροπής και δη του Αντρέα Παπαχαραλάμπους και ο ΠτΔ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Κίρζη-Χαμπουλλά.

Μάλιστα, η διοίκηση του Απόλλωνα ζήτησε μέσω ανακοίνωσής την παραίτηση του πρόεδρου της Επιτροπής, αίτημα το οποίο υποστηρίζει και η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ