aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Συμφώνησα δύο φορές με την Ανόρθωση… θέλει κράση να αντέξεις τον Φανιέρο»

«Συμφώνησα δύο φορές με την Ανόρθωση… θέλει κράση να αντέξεις τον Φανιέρο»

Μια ανάσα από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωση βρέθηκε ο Νίκος Παναγιώτου όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport fm 104.0). Ο Κύπριος τεχνικός θα αναλάμβανε την ομάδα της Αμμοχώστου την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο σεβάστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, και έτσι επέστρεψε στον Ερμή με στόχο να τον επαναφέρει στην πρώτη κατηγορία.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την επιστροφή του στον Ερμή: «Πρέπει να έχεις γερή κράση για να μπορέσεις να αντέξεις την πίεση από τον Λούκα. Η πρόταση ήρθε τέλη Απριλίου. Ήμουν κοντά στην Ανόρθωση, έδωσα και τα χέρια αλλά τελικά δεν πήγα. Μου είπε ο πρόεδρος αν έχω πρόταση από Α’ κατηγορία να πάω και αν δεν έχω ότι η πόρτα είναι ανοικτή. Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά και προχωρήσαμε».

Για το αν συμφώνησε με την Ανόρθωση: «Είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Είπαμε ότι αρχίζουμε την Δευτέρα αλλά στο τέλος σεβάστηκαν τα προβλήματα της ομάδας και δεν ήθελα να δημιουργήσω περισσότερα. Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, ήθελα να δουλέψω στην Ανόρθωση, την ομάδα της καρδιάς μου. Θα έρθει κάποτε αυτή την στιγμή. Ήταν δύο φορές που συμφωνήσαμε και Νοέμβριο και Φεβρουάριο».

Για τον Ερμή: «Ήταν μια χρονιά δύσκολη για τον πρόεδρο. Μετά τον χαμό του πατέρα του κάπου άφησε την ομάδα. Η περσινή χρονιά έφερε άσχημα αποτελέσματα και ήρθε και ο υποβιβασμός ουσιαστικά από τον Ιανουάριο. Τώρα αρχίσαμε σχεδόν από το μηδέν. Ήταν δική μου εισήγηση αυτή, να αρχίσουμε από το μηδέν και περάσαμε τέσσερις δύσκολους μήνες μέχρι να χτίσουμε την ομάδα. Βρήκαμε αρκετά εμπόδια στο παζάρι αλλά με την συνεργασία με τον πρόεδρος τα καταφέραμε. Με εμπιστεύθηκε ο πρόεδρος και έφερα τους ποδοσφαιριστές που ήθελα. Φτιάξε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει για να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ