aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣυμφωνία για μετεγγραφή του Σαντίκ στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου!

Συμφωνία για μετεγγραφή του Σαντίκ στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου!

Στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεράτ Σαντίκ. Σχεδόν στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου ο Φινλανδός επιθετικός πείστηκε να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε θέσει εκτός πλάνων τον πανύψηλο φορ, όμως ο ίδιος ήταν αρχικά ανένδοτος στο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, παρά το ενδιαφέρον Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και Ολυμπιακού. Μάλιστα, απαιτούσε ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του για να αποχωρήσει από την Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: O μισθός του Χριστοφή στην Ανόρθωση και τα μπόνους

Τις τελευταίες ώρες έγιναν έντονες διαβουλεύσεις τόσο μεταξύ Ανόρθωσης – Σαντίκ, όσο και ανάμεσα στην «Κυρία» και τους «βυσσινί» και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Ένωσης για παραμονή στην πρώτη κατηγορία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σαντίκ αποχωρεί οριστικά από την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς συμφώνησε για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την «Κυρία».

H ανακοίνωση της ΕΝΠ

«Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον κεντρικό επιθετικό Berat Sandik.

Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ