aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣυγκινητικό ποστ για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Συγκινητικό ποστ για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Ο φίλαθλος, παλαίμαχος και μέλος πρώην διοικήσεων της Ανόρθωσης Μιχαλάκης Στεργίδης μέσω Facebook ευχαρίστησε τον όλους όσους στήριξαν την Ανόρθωση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, παρά τη βαριά ήττα με 0-3. Καλεί την ΚΟΠ να επιβραβεύσει το γεγονός πως το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενώ συγχαίρει τους «Μαχητές».

«Δεν έμεινε ασχολίαστο από τους αντιπάλους»

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους που ήταν στο “Αντ.Παπαδόπουλος”. Οπαδούς, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες. Που σε ένα (υψηλού κίνδυνου) ντέρμπι, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, έδειξαν άριστη συμπεριφορά που η ΚΟΠ πρέπει να αναλύσει το γιατί. Και γιατί όχι να βρει τρόπο να το επιβραβεύσει. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ ιδιαίτερα στους οπαδούς μας και ξεχωριστά στους “Μαχητές” που παρά την πίκρα της ήττας. “Ζήτω” κραύγαζαν μετά το τέλος του παιχνιδιού υπέρ της Ανόρθωσης. Μπράβο τους και ξανά μπράβο τους! Η νίκη και η ήττα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την Ανόρθωση να ήταν, να είναι και θα είναι στην καρδιά μας…».

Το… σύνθημα, το πάρτι και «δεν πειράζει, το κεφάλι ψηλά» (vid)

Σ.σ.: Ο κ. Στεργίδης, παρόλο που ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας, στηρίζει συνεχώς την ομάδα του και δεν είναι η πρώτη φορά που συγκινεί μέσω των Social Media.

Το ξεχωριστό απόκτημα του Τιμούρ! (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ