aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣυγκινητική εξομολόγηση Οκκά για την επιλογή του Ερμή και όχι της Νέας Σαλαμίνας

Συγκινητική εξομολόγηση Οκκά για την επιλογή του Ερμή και όχι της Νέας Σαλαμίνας

Προσφάτως, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, αποκάλυψε πως κάποια μέλη του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας, δεν παρουσιάζονταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Γιάννης Οκκάς προπονητής. Κάποιοι άλλοι, όμως, ήταν κάθετα ενάντια σε κάτι τέτοιο, όπως και μεγάλη μερίδα κόσμου των ερυθρόλευκων. Γιατί; Επειδή ο Οκκάς μετά από την Ομόνοια, προτίμησε να αγωνιστεί στην Ανόρθωση και ακολούθως έπαιξε και στον Ερμή Αραδίππου όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Ουσιαστικά απέρριψε το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, εκεί όπου την άρχισε δηλαδή. Υπήρχε, όμως, σοβαρός λόγος. Λόγος για τον οποίο δεν τοποθετήθηκε ποτέ ο παλαίμαχος άσος και σημερινός προπονητής. «Αναγκάστηκε» όμως να το κάνει, έπειτα από όλα αυτά που διέρρευσαν σχετικά με το γεγονός πως μεγάλη μερίδα Σαλαμιναίων, δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.

Μίλησε λοιπόν στη διαδικτυακή εκπομπή «Golden Goal» του Γραφείου Αθλητισμού του ΤΕΠΑΚ και εξομολογήθηκε τη δική του ιστορία με την κόρη του και τον πρόεδρο των «φτεροπόδαρων» Λούκα Φανιέρο, απαντώντας έτσι και στο ερώτημα για τον λόγο που επέλεξε τον Ερμή για να κλείσει την καριέρα του.

«Είναι κάτι το οποίο, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω… Ο Λούκας, έπαιξε σημαντικό ρόλο για μένα να πάω στον Ερμή. Τους γνώριζα… Και τον Λούκα και την Μάρω, λόγω των παιδιών μας γιατί έπαιζαν ποδόσφαιρο μαζί, έτσι γνωριστήκαμε. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι που επέλεξα να παίξω στον Ερμή. Ο αδερφός μου έπαιξε εκεί, πολλοί συμμαθητές μου και φίλοι μου είναι από την Αραδίππου, αλλά ο λόγος που επέλεξα τον Ερμή για να τελειώσω την καριέρα μου, είναι πολύ προσωπικός και δεν είναι καθόλου ποδοσφαιρικός. Είναι οικογενειακός», είπε και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά θα το πω. Ήταν κάποιο πρόβλημα υγείας που είχε ένα μέλος της οικογένειας μου και βρέθηκε ο Λούκας, χωρίς να υπήρχε λόγος να βρισκόταν εκεί, αλλά ήρθε για την σχέση που είχαμε. Και ήταν σοβαρό πρόβλημα υγείας και ευτυχώς και με την βοήθεια του Λούκα πήγαν όλα καλά και ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Ερμή, για θέμα σεβασμού στον φίλο μου τον Λούκα και για αυτό δεν πήγα στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά το χατίρι της κόρης μου ήταν πιο μεγάλο από κάθε άλλο χατίρι οποιασδήποτε ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ