aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτρέπελ: «Σταματήσαμε για οφσάιντ… κουρασμένος ο Κατσαράβα»

Στρέπελ: «Σταματήσαμε για οφσάιντ… κουρασμένος ο Κατσαράβα»

Απογοητευμένος ήταν ο Γιούρχεν Στρέπελ μετά την ήττα της Ανόρθωσης με 2-3 από την Ένωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για τον β’ γύρο του κυπέλλου Coca-Cola.

Ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε και γιατί αντικατέστησε τον Κατσαράβα, απόφαση την οποία αποδοκίμασε ο κόσμος της «Κυρίας».

Aναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μετά το γκολ ήμασταν βελτιωμένοι ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά, ιδιαίτερα στη φάση του δεύτερου γκολ της Ένωσης. Μετά το 2-2 φτιάξαμε πάλι πολλές ευκαιρίες, όμως δεν σκοράραμε. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι το ποδόσφαιρο έδειξε ότι αν δεν σκοράρεις μπορεί να σε τιμωρήσει.

Σε μία φάση που σταματήσαμε για οφσάιντ δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Σίγουρα δεν είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Έχουμε ξανά αγώνα με την ίδια ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που κάναμε σωστά τη μεγαλύτερη ώρα της αναμέτρησης. Δεν μαρκάραμε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ένωση έχει ποιοτικούς παίκτες.

Για την αλλαγή του Κατσαράβα: «Ο Κατσαράβα ήταν κουρασμένος. Δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο και θεώρησα σωστό να πράξω αυτή την αλλαγή».

Διαβάστε επίσης: Έντονες αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Κατσαράβα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ