aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣτρέπελ: «Από εσάς το μαθαίνω. Θα ρωτήσω αύριο τον Σισέ αν θα φύγει»

Στρέπελ: «Από εσάς το μαθαίνω. Θα ρωτήσω αύριο τον Σισέ αν θα φύγει»

Με τους εαυτούς τους πρέπει να τα έχουν στην Ανόρθωση για την απώλεια δύο βαθμών στο ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι με την Αλκή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 15η αγωνιστική σύμφωνα με τον Γιούρχεν Στρέπελ.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» δήλωσε έκπληκτος σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Σισέ, αφού θα αποχωρήσει, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και αύριο θα ρωτήσει τον ποδοσφαιριστή αν ισχύει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε στην κατοχή μας την μπάλα σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο το κάναμε αρκετά αργά και ήθελα να το αλλάξω. Στο β’ μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ και ο  αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός σήμερα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να τα έχουμε με τους εαυτούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα αρκετά από τα πράγματα που ζήτησα. Πήραμε ένα βαθμό και σαφώς το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένος».

Σε ερώτηση γιατί χρησιμοποίησε τον Σισέ αφού θα αποχωρήσει: «Αυτό τώρα το μαθαίνω από εσάς. Θα τον ρωτήσω αύριο αν θα φύγει».

Για τις μετεγγραφές: «Η δουλειά μου είναι να προετοιμάζω την ομάδα. Θέλουμε ένα-δύο ποδοσφαιριστές, αλλά η δουλειά μου είναι να προετοιμάζω την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια. Ρωτήστε τον πρόεδρο γι’ αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ