aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτον προθάλαμο ο Σεού και η κοινή θητεία με τον Πούτσε

Στον προθάλαμο ο Σεού και η κοινή θητεία με τον Πούτσε

Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Ανόρθωσης και του Σεού Αμπντουλάι αλλά για να ενεργοποιηθεί και να ανακοινωθεί η μετεγγραφή πρέπει να προηγηθεί το deal ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και στην Ουνιάο Μαδέιρα για λύση της συνεργασίας τους. Ο πορτογαλικός σύλλογος έχει τα δικαιώματα του 23χρονου Νιγηριανού μέσου μέχρι το 2017.

Τον Σεού Αμπντουλάι γνωρίζει ο Αντόνιο Πούτσε από την κοινή τους θητεία στο Κουβέιτ. Ο τεχνικός της «Κυρίας», προφανώς σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο, είναι πεπεισμένος για την ποιότητα του παίκτη και την ικανότητά του να ανεβάσει αισθητά την απόδοση της ομάδας στον χώρο του κέντρου.

Δεν έγινε γνωστό αν υπάρχει εναλλακτική επιλογή χαφ, παρά μόνο ότι οι κυανόλευκοι αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Κριστόβαλ Μάρκες (με αποζημίωση ή δανεισμό σε άλλη ομάδα) ώστε να κενωθεί θέση στο ρόστερ για να μπορεί να εγγραφεί άλλος παίκτης στη θέση του. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος της «Κυρίας» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα (0-0).

Λόγω της δυσαρέσκειας και της απογοήτευσης που σκόρπισε η πρώτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας, ένα αρνητικό κλίμα που εισέπραξε η διοίκηση, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και δεύτερης προσθαφαίρεσης από το έμψυχο δυναμικό του καταλόγου Α.

Με τον κεντρικό αμυντικό Μίλαν Σάβιτς να παραμένει υποψήφιος προς αποχώρηση (πιθανότατα με δανεισμό), εάν κι εφόσον βρεθεί παίκτης στο κασέ της Ανόρθωσης και ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της. Ίσως αμυντικός, ίσως ακραίος επιθετικός ή σε άλλη θέση. Οι ελλείψεις άλλωστε, όπως φάνηκε προχθές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν αρχίζουν και τελειώνουν με ένα «8άρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ