aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτον… αφρό τ’ όνομα του Μάριου Αντωνιάδη

Στον… αφρό τ’ όνομα του Μάριου Αντωνιάδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο ότι η Ανόρθωση θα επιδιώξει να φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αξιόλογους Κύπριους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν. Πριν μερικές μέρες γράψαμε στο «Goal» ότι ήδη η διοίκηση της «Κυρίας» φέρεται να έχει αρχίσει κάποιες βολιδοσκοπήσεις.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών φέρνουν στον αφρό το όνομα του Μάριου Αντωνιάδη. Ο πρώην αριστερός μπακ του ΑΠΟΕΛ και νυν του Πανιωνίου δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο και η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που μπορεί να τον δελεάσει και να καλύψει τα «θέλω» του.

Στον Πανιώνιο φέτος μετρά εννέα συμμετοχές, όμως έχει να αγωνιστεί από τις 7 Δεκεμβρίου μιας και δεν φαίνεται να είναι στις βασικές επιλογές του Μιλόγεβιτς. Πέρα από τον Αντωνιάδη η «Κυρία» έχει στα υπόψη και άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Το ιδανικό θα είναι να βρει παίκτες που το καλοκαίρι θα είναι ελεύθεροι και θα μπορεί, αν το επιθυμεί, να τους «κλείσει» από τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ