aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στον αέρα o Τιμούρ, κρίσιμο ραντεβού!

Στον αέρα βρίσκεται το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ! Ο Γεωργιανός τεχνικός θα έχει το απόγευμα στα Σπάτα συνάντηση με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι προβληματισμένοι από την απόδοση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την βαριά ήττα αλλά και το πώς χειρίστηκε το εν λόγω παιχνίδι ο Κετσπάγια. Έτσι, στο ραντεβού που θα λάβει χώρα στα Σπάτα το απόγευμα τα παραπάνω θέματα θα πέσουν στο τραπέζι, με τον τεχνικό της Ένωσης να μην νιώθει πλέον ιδιαίτερα ασφαλής.

Παράλληλα, παραμένει άγνωστο και ποια είναι η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Μάλιστα, το εν λόγω ραντεβού θα είχε γίνει νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ωστόσο η συνάντηση που είχαν οι προπονητές της Super League με αυτόν της Εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε δεν το επέτρεψαν να συμβεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ