aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτοιχηματίζουν για Χριστοδουλόπουλο και τέσσερις κυπριακές ομάδες

Στοιχηματίζουν για Χριστοδουλόπουλο και τέσσερις κυπριακές ομάδες

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές στα φαβορί για την επόμενη ομάδα του Λάζαρου εάν έλθει στην Κύπρο είναι ο ΑΠΟΕΛ και ακολουθεί η Ομόνοια. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η Ελληνική ιστοσελίδα gazzetta.gr!

Πάντως στην ίδια ιστοσελίδα, υπάρχει ψηφοφορία και ο κόσμος δίνει την άποψη του για την επόμενη ομάδα του Λάζαρου (δείτε το γκάλοπ εδώ).

Αναλυτικά:

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Το φαβορί και οι άλλες…

Η σεζόν έμεινε στη… μέση και η αγωνιστική δράση περιορίστηκε, αφήνοντας πολλούς ποδοσφαιριστές με το «παράπονο», είτε για όσα είχαν προλάβει να κάνουν και δεν συνεχίστηκαν, είτε για όσους έψαχναν τον τρόπο να προσφέρουν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αδιαμφισβήτητα άτυχος και ταλαιπωρημένος τα τελευταία δυο χρόνια. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το 2018 συνοδεύτηκε από καλές εμφανίσεις, μέχρι τον τραυματισμό του τον Φεβρουάριο του 2019 στον χιαστό. Ο Έλληνας εξτρέμ επανήλθε στη δράση, όμως ποτέ δεν θύμισε τον παίκτη που ήταν.

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με 26 συμμετοχές, 9 γκολ και μια ασίστ κι ενώ η φετινή θα ήταν αυτή της επαναφοράς, υπό κανονικές συνθήκες, αυτή δεν έγινε ποτέ. Με μόλις 7 συμμετοχές φέτος, δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται, η συζήτηση για το μέλλον του έχει ξεκινήσει…

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, η Κύπρος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ώστε να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, που έχει τις πιθανότητες του φαβορί, δίχως να είναι ο μόνος σύλλογος από το Νησί της Αφροδίτης που τον απασχολεί η περίπτωσή του.

Έτσι, ως επόμενη ομάδα του 33χρονου επιθετικού προβάλει επίσης με τις δικές της πιθανότητες η Ομόνοια, καθώς και ο Απόλλων Λεμεσού και η Ανόρθωση.

Πάντως, στο στοίχημα «παίζουν» και άλλες ομάδες που μπορούν να «ντύσουν» τον Χριστοδουλόπουλο στα χρώματά τους! Φυσικά σε αυτές ανήκει και ο Ολυμπιακός, που θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία τους, ενώ ο Άρης φαίνεται πως φιλοδοξεί να γίνει η πέμπτη ομάδα από το επονομαζόμενο «Big-5» της Super League και να τον κάνει ξανά κάτοικο Θεσσαλονίκης!

Όταν φανεί το ποδοσφαιρικό μέλλον στον ορίζοντα και μαζί του η λήξη της σεζόν, είναι σίγουρο πως η περίπτωση του Λάζαρου θα παίξει δυνατά στη μετεγγραφική επικαιρότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ