aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτο ψάξιμο για έναν δεινό γκολτζή

Στο ψάξιμο για έναν δεινό γκολτζή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Άπαντες στην ομάδα θεωρούν δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα ο Ντίνο Ντλοβού θα πάρει μετεγγραφή. Κάτι που σημαίνει ότι θα αδειάσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και θα καλυφθεί με την απόκτηση ενός άλλου επιθετικού. Ενός επιθετικού που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φετινή Ανόρθωση και θα έχει τα φόντα να καταστεί ηγέτης.

Για την ώρα δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής και ο Μπενίτο είναι στο ψάξιμο. Σίγουρα, μετά και τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν και το χρήμα που μπαίνει στο ταμείο του συλλόγου από την πώληση παικτών, δεν αποκλείεται η «Κυρία» να κάνει μια μικρή υπέρβαση για να φέρει κάποιον επιθετικό που θα «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Αύριο έρχεται στην Κύπρο ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης και εκτός απροόπτου θα έχει συνάντηση με τον Αλμπέρτο Μπενίτο και την ομάδα προγραμματισμού. Για την ώρα η ομάδα της Αμμοχώστου «καίγεται» για ενίσχυση σε δυο θέσεις: στην κορυφή της επίθεσης και στα «φτερά». Για την κορυφή θα αποκτηθεί παίκτης που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά, ενώ για τα άκρα γίνεται προσπάθεια όπως εξευρεθεί ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών, μια και δεν υπάρχουν κενές θέσεις ξένων ή κοινοτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα του Μπενίτο υπάρχει το όνομα ενός ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα και ενός από τη Γεωργία, κάτω των 21 ετών. Εξετάζονται και θα διαφανεί σύντομα αν ένας εκ των δύο θα φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης. Στη συνάντηση που θα γίνει αύριο δεν αποκλείεται ο Μπενίτο να παραδώσει στη διοίκηση μια λίστα με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και με τους οποίους έχει μιλήσει.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις περιπτώσεις, θα δει κυρίως την οικονομική πτυχή και ακολούθως θα αποφασιστεί από κοινού σε ποιους θα καταλήξουν. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην εβδομάδα πιθανόν να προκύψουν νεότερα στο κεφάλαιο μετεγγραφική ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη στο θέμα του Ντίνο Ντλόβου. Το ενδιαφέρον από την Αντάλιασπορ και την Καραμπάχ παραμένει, όμως ακόμη δεν υπάρχει τίποτα το δεδομένο. Εκτιμάται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή όπως και από την πλευρά της Ανόρθωσης ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ