aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτο «μικροσκόπιο» άλλοι δύο παίκτες της Ανόρθωσης, καμία παραδοχή Γιάγκου

Στο «μικροσκόπιο» άλλοι δύο παίκτες της Ανόρθωσης, καμία παραδοχή Γιάγκου

Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση έκδοσης του δελτίου υγείας του τερματοφύλακα της «Κυρίας», Φράνσις Ουζόχο. Το πρωί του Σαββάτου (8/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε τριήμερη προσωποκράτηση του Δρ. Κυριακού Γιάγκου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Στη συνέχεια μέλη της Δύναμης βρέθηκαν στο γραφείο του αναπληρωτή πρόεδρου της Ανόρθωσης και παρέλαβαν έγγραφα ή και άλλα τεκμήρια που ενδέχεται να βοηθήσουν στις έρευνες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές o Kυριακός Γιάγκου δεν έχει παραδεχθεί οποιαδήποτε κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας του Ουζόχο!

Για δεύτερη κατάθεση θα κληθεί ο Φράνσις Ουζόχο, ενώ το κατώφλι αστυνομικού τμήματος θα κληθούν να περάσουν και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, αφού με βάση τα ευρήματα της Αστυνομίας εμπλέκονται στις ιατρικές εξετάσεις του Nιγηριανού, οι οποίες κατατέθηκαν στον ΚΟΑ, ενδεχομένως εν αγνοία τους.

Διαβάστε επίσης: Διπλό Ευρώπης στο γήπεδο, κινδυνεύει εξάδα στο Δικαστήριο (pics & vid)

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ακύρωσε μετά από συνεδρία το απόγευμα του Σαββάτου (9/2) το δελτίου υγείας του Ουζόχο, εξέλιξη πολύ σημαντική ενόψει και της εκδίκασης της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ