aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτο κόλπο για τον εκλεκτό του Κετσπάγια ο Παναθηναϊκός!

Στο κόλπο για τον εκλεκτό του Κετσπάγια ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και η θέση του κεντρικού χαφ είναι μία από αυτές στις οποίες οι «πράσινοι» εξετάζουν ποδοσφαιριστές. Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των υπεύθυνων της ομάδας, φαίνεται πως είναι μία περίπτωση που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν.

Ο λόγος για τον διεθνή Σουηδό μέσο, Μάρκους Ροντέν, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι του 2019 όταν κατέληξε στην Φροζινόνε όπου και αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Ο Σουηδός ήταν ο εκλέκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για τη μεσαία γραμμή της Ανόρθωσης, όμως παρά τη θετική απάντηση που έδωσε προφορικά δεν έβαλε ποτέ υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Πρόκειται για box-to-box μέσο που μπορεί να παίξει τόσο στο «6» όσο και στο «8» ενώ έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Ο 30χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή και θέλει να βρει μία ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Για την ακρίβεια ο Ροντέν έχει φέτος 9 συμμετοχές με ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Serie B.

Πριν από τη Φροζινόνε ο Σουηδός αγωνίστηκε για μία τριετία στην Έμπολι (δύο σεζόν στη Serie A και μία στη Serie B) ενώ συνολικά στα ιταλικά γήπεδα έχει καταγράψει 167 συμμετοχές, με απολογισμό 13 γκολ και 16 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ