aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο Γιουρόπα Λιγκ η Ανόρθωση!

Σύμφωνα με τον επανασχεδιασμό που έγινε από την UEFA, η Ανόρθωση θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2021-22 και όχι στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Και αυτό καθώς όπως αποφασίστηκε, στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα λάβουν μέρος οι κυπελλούχοι των χωρών που βρίσκονται στις θέσεις από 13, 14 και 15 της κατάταξης. Η Κύπρος βρίσκεται στη 15η θέση και έτσι επωφελείται η ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί οι πιθανοί αντίπαλοι της Ανόρθωσης στο Γιουρόπα Λιγκ

Η «Μεγάλη Κυρία» θα αρχίσει μάλιστα από το γκρουπ των ισχυρών του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που της δίνει αν μη τι άλλο καλή προοπτική για να προχωρήσει στην ευρωπαϊκή πορεία της.

Με ενδεχόμενη πρόκριση στα πλέι οφ θα εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους είτε του Γιουρόπα Λιγκ (αν περάσει) είτε του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ (αν αποκλειστεί).

Αν όμως αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, θα έχει άλλη μία ευκαιρία για να αγωνιστεί στους ομίλους, αφού θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ