aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Αρχηγείο για κατάθεση ο Παντελή

Στο Αρχηγείο για κατάθεση ο Παντελή

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης σχετικά με τη κεταγγελία της «Κυρίας» κατά το προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση Ανόρθωσης: Οι δύο κινήσεις μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

Ο Ανδρέας Παντελή θα δώσει κατάθεση, καθώς οι κυανόλευκοι κατηγορούν τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Αντρέα Μιχαηλίδη για μεταφορά και αλλοιώσεις στον φάκελο με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο με παράνομο τρόπο αλλά και για δηλώσεις του στα ΜΜΕ με τις οποίες έχει δικάσει και καταδικάσει δημοσίως συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η επιστολή της Ανόρθωσης στον Αρχηγό Αστυνομίας

Αναλυτικά: «ΠΡΟΣ κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αγαπητέ Κύριε,

ΘΕΜΑ: Καταγγελία εναντίον ΚΟΑ για παρέμβαση στο ανακριτικό έργο της υπόθεσης Francis Uzoho

Σε σχέση με τη διερευνόμενη υπόθεση τυχών παρατυπιών κατά την έκδοση του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή μας Francis Uzoho κατόπιν καταγγελιών του κ. Νίκου Κίρζη ως προέδρου της εταιρείας Απόλλων Λίμιτεδ, επιθυμούμε να καταγγείλουμε τα εξής:

1) Έγγραφα που σχετίζονται με τις έρευνες για την υπόθεση περιφέρονται σε διάφορους οργανισμούς με σημείο διανομής και επεξεργασίας τον ΚΟΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΚΟΑ, διανέμει τα έγγραφα σταδιακά και με δόσεις, δίχως κανείς να κατανοεί τη σκοπιμότητα τέτοιων κινήσεων. Τα συγκεκριμένα έγγραφα τα οποία ήδη έχουν παρουσιαστεί στην δικαστική της ΚΟΠ – ή μέρος τους, δυνατόν να αποτελούν τεκμήρια για την ποινική υπόθεση κάτι το οποίο είναι αντίθετο με την νομοθεσία αλλά και με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

2) Ο φάκελος με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή Francis Uzoho, σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από τον ΚΟΑ τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου κάτι που η αστυνομία γνωρίζει. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης μετακίνησε τον πιο πάνω φάκελο από τα γραφεία του ΚΟΑ και τον μετέφερε στη Λεμεσό, όπου είναι άγνωστο τι είδους αλλοιώσεων ή/και επεξεργασίας έτυχε αφού υπάρχουν ισχυρισμοί ότι παράγοντες ή μέλη του Απόλλωνα κατείχαν κάποια από αυτά κατά την καταγγελία τους στην αστυνομία τα οποία εξασφαλίστηκαν με παράνομο τρόπο χωρίς συγκατάθεση και κατά παράβαση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων. Επαναλαμβάνουμε ότι και αυτός ο φάκελος δυνατόν να αποτελέσει τεκμήριο στην ποινική υπόθεση.

3) Αξιωματούχοι του ΚΟΑ και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, με αλλεπάλληλες δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, έχει έμμεσα παρέμβει στο ανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες αφού έχει δικάσει και καταδικάσει δημοσίως συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι ενέργειες του αυτές προκαταλαμβάνουν και επηρεάζουν δυσμενώς τα αποτελέσματα τόσο της ποινικής έρευνας όσο και της διαδικασίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή.

Ενόψει των πιο πάνω, είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξετε τον ίδιο ζήλο με τον οποίο εργαστήκατε μέχρι σήμερα για την πιο πάνω υπόθεση και παρακαλούμε για τις άμεσές σας ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τόσο η ίδια η Ανόρθωσης Αμμοχώστου αλλά και ο ποδοσφαιριστής της θα τύχουν σωστής και δίκαιης αντιμετώπισης χωρίς να καταπατούνται δικαιώματα τους».

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ