aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Στηρίξτε την προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων»

«Στηρίξτε την προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων»

Οι Ακαδημίες Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλούν όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και των υπολοίπων ομάδων, όπως στηρίξουν την προσπάθειά να αναδειχτούν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της χώρας μας, στηρίζοντας παράλληλα το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά ηλικιακής κατηγορίας 2008 μέχρι 2016, τα οποία αφού επικοινωνήσουν μαζί μας για δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις, μπορούν στη συνέχεια να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τις Ακαδημίες.

«Στόχος της ακαδημίας Ανόρθωσης είναι να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης στα παιδιά και να ενισχύσουμε την κοινωνική / συναισθηματική και σωματική τους υγεία σε ένα θετικό και ασφαλές περιβάλλον. Παράλληλα, επιθυμούμε να εμφυτεύσουμε στα παιδιά στοιχεία όπως είναι το πάθος και η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Μέσα από την επαγγελματική οργάνωση και στελέχωση των Ακαδημιών μας, όραμά μας είναι να καταστούμε πρωτοπόροι στον εντοπισμό νέων ταλέντων και στην εξέλιξή τους και να παρέχουμε όλα εκείνα τα εφόδια, τα οποία θα τους καταστήσουν, εκτός από άρτια καταρτισμένους ποδοσφαιριστές, ολοκληρωμένους ανθρώπους με αρχές και αξίες».

Το Κλιμάκιο Λάρνακας ανακοινώνει ότι για την ηλικιακή κατηγορία 2008 με οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή Βέσκο Μιχαήλοβιτς, η συγκεκριμένη ομάδα, για την περίοδο 2020-2021, θα είναι πέραν από την δική του επίβλεψη και κάτω από την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή του κλιμακίου Σταύρου Παρπούνα με προπονητή τον Άλντο Αδόρνο.

Στόχος οι ποδοσφαιριστές αυτοί, μαζί με τους ποδοσφαιριστές των υπόλοιπων κλιμακίων, να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας που θα ενταχθεί στα Αγωνιστικά Τμήματα την περίοδο 2021-2022.

ΤΜΗΜΑ SCOUTING

Το κλιμάκιο θα ήθελε επίσης να ανακοινώσει ότι έχει δημιουργήσει τμήμα Scouting το οποίο θα αξιολογεί ταλέντα με στόχο την ενσωμάτωσή τους στις Ακαδημίες. Ταυτόχρονα είναι σε διαδικασία συνεργασίας με επαγγελματίες scouter του εξωτερικού σε στόχο να δίδονται ευκαιρίες στα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και εκτός κυπριακών συνόρων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Κλιμάκιό μας ως εξής –

Τεχνικός διευθυντής: Σταύρος Παρπούνας 99 410919
Κατηγορία 2008 Άλντο Αδόρνο 96 999875
Κατηγορία 2009 – 2011 Αντρέας Αντωνίου 99 684935
Κατηγορία 2016 – 2012 Κυριακή Ηλία 99 659680

Για το κλιμάκιο Λεμεσού μπορείτε να απευθυνθείτε στον Χάρη Χαραλάμπους (τηλ. 99581555) και για το Κλιμάκιο Αμμοχώστου μπορείτε να απευθυνθείτε στον επίσης κ. Χάρη Χαραλάμπους (τηλ. 99431264).

MORE THAN FOOTBALL
Το μέλλον είσαι εσύ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ