aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτην Κύπρο ο Φαν’τ Σχιπ για Μαυρία και Καλτσά!

Στην Κύπρο ο Φαν’τ Σχιπ για Μαυρία και Καλτσά!

Δεν περνούν απαρατήρητες οι σπουδαίες εμφανίσεις των Νίκου Καλτσά (Ανόρθωση) και Χάρη Μαυρία (Ομόνοια) στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φαν’τ Σχιπ, θα έρθει το Σάββατο στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στην Κύπρο θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλαδός, Φαν’τ Σχιπ.

Σκοπός του είναι να παρακολουθήσει από κοντά ορισμένους παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και, κατ’ επέκταση, να κρίνει αν είναι σε θέση να ενταχθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ενας από εκείνους που πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα είναι ο Νίκος Καλτσάς.

Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο ματς Κυπέλλου της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Σημειώνεται ότι η ομάδα που αγωνίζεται ο Καλτσάς αποτελεί την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ένας άλλος παίκτης που καταγράφει καλές εμφανίσεις στην Κύπρο είναι ο Χάρης Μαυρίας της δεύτερης Ομόνοιας. Ο Τζον φαν’τ Σχιπ είναι αρκετά πιθανό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς (1/2, 17:00). Δύο ώρες αργότερα η Ομόνοια φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, επομένως το πιθανότερο είναι να προσπαθήσει να τα συνδυάσει. Συνεπώς, θα παρακολουθήσει ένα μέρος της πρώτης αναμέτρησης και άλλο ένα της δεύτερης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ