aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣτην άκρη τα σενάρια, νίκη για να ξεμπερδέψει…

Στην άκρη τα σενάρια, νίκη για να ξεμπερδέψει…

H Αλκή δηλώνει πανέτοιμη για το αυριανό παιχνίδι με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου», που θα κρίνει και το μέλλον της ομάδας. Η «Αθάνατη» βολεύεται σίγουρα με δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, στο παιχνίδι παραμονής, καθώς υπερέχει κατά τρεις βαθμούς των βυσσινί. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ασφαλώς και άλλα σενάρια που μπορούν να κρατήσουν την ομάδα του Κώστα Σακκά στα «σαλόνια».

Το ένα είναι να μην κερδίσει η Δόξα την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το άλλο (απομακρυσμένο) σενάριο είναι το ενδεχόμενο τετραπλής ισοβαθμίας. Σίγουρα, όμως, οι κυανέρυθροι θα κυνηγήσουν το τρίποντο για να μην εξαρτώνται από κανέναν άλλο. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Κώστας Σακκάς δεν υπολογίζει στον Ανδρέα Σταύρου ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Ακόστα που ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η διοίκηση φρόντισε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών, καθώς την Τετάρτη φρόντισε να τους πληρώσει και τον μισθό Απριλίου. Παράλληλα, η διοίκηση θα περιμένει και τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για αυτό απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς να στηρίξουν με την παρουσία τους τους παίκτες στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ