aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην άκρη ο Λαβόρδε, «βλέπει» άλλες λύσεις

Στην άκρη ο Λαβόρδε, «βλέπει» άλλες λύσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ρικάρδο Λαβόρδε έχει κουράσει τους ανθρώπους της Ανόρθωσης. Η παρατεταμένη καθυστέρηση της απάντησής του στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, υποχρέωσε τον Ρόνι Λέβι και τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου να αφήσουν στην άκρη τον Κολομβιανό και να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών.

Ήδη ο Ισραηλινός τεχνικός έχει βγάλει από τα συρτάρια του ονόματα τα οποία έχουν προταθεί και θα τα αξιολογήσει. Την ίδια ώρα προτείνονται και νέα ονόματα και μόλις βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα ταιριάξει σε αυτό που θέλει ο Λέβι, θα γίνει κίνηση απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Εξαντλείται η υπομονή με Λαβόρδε

Το γεγονός ότι η «Κυρία» άρχισε τη διεργασία για εξεύρεση άλλου ποδοσφαιριστή, δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει οριστικά η πόρτα στον Λαβόρδε. Αν απαντήσει θετικά σύντομα, και μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που ικανοποιεί τα «θέλω» του Λέβι, θα αποκτηθεί ο Κολομβιανός. Επειδή όμως ο χρόνος πιέζει πολύ και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι πλησιάζει, είναι λογικό και η Ανόρθωση να θέλει να τελειώσει με το θέμα όσο γίνεται πιο σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Όσο αγαπητός και αν είναι ο Λαβόρδε…

Γιατί και να απαντήσει θετικά ο Λαβόρδε υπάρχουν και κάποια ερωτήματα: Πότε θα έρθει; Πότε θα αρχίσει προπονήσεις και πότε θα είναι σε θέση να καλύψει το χαμένος έδαφος και να μπει στο γήπεδο έτοιμος να βοηθήσει; Σίγουρα όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε δυο-τρεις ημέρες. Γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν το θέμα απόκτησης ακραίου επιθετικού το συντομότερο για να μη μείνουν με σταυρωμένα χέρια, ρισκάροντας αρκετά ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Όσο περνά ο χρόνος και δεν έρχεται ποδοσφαιριστής το ρίσκο όλο και μεγαλώνει. Η ομάδα δεν έχει εναλλακτικές λύσεις στα «φτερά» και γι’ αυτό θα γίνει προσπάθεια απόκτησης τουλάχιστον δυο ακραίων επιθετικών.

Διαβάστε επίσης: Δίνουν «χρυσάφι» στον Λαβόρδε, αλλά…

Ταυτόχρονα ο Ισραηλινός προπονητής κοιτάζει και για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιον από τους προτεινόμενους. Έχουν γίνει μάλιστα οι πρώτες επαφές και στις επόμενες  ημέρες θα διαφανεί αν θα προκύψει κάτι σύντομα. Για την Ανόρθωση η εβδομάδα που θα μπει είναι σημαντική. Σε δυο εβδομάδες ο σύλλογος δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι και ακόμη στο ρόστερ υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ