aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτην Άαλμποργκ ο Χόλκερσον!

Στην Άαλμποργκ ο Χόλκερσον!

Αποχωρεί από την Ανόρθωση με το τέλος της σεζόν ο Μάρκους Χόλγκερσον, ο οποίος βρήκε ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, που δεν είναι άλλος από την Άαλμποργκ.

Η μετεγγραφή του ανακοινώθηκε ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της Άαλμποργκ, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε στο Goal.com.cy ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Αμμοχώστου, Μαρίνος Μήτρου. Όπως μας είπε, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και θα αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας,

Ο τεχνικός διευθυντής των Δανών, Allan Gaarde, δήλωσε μεταξύ άλλων για το Σουηδό αμυντικό:

«Ο Μάρκους Χόλγκερσον είναι ένας δυνατός αμυντικός και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους περισσότερους συλλόγους που αγωνίστηκε, κάτι που δείχνει χαρακτήρα και ηγετική προσωπικότητα. Εδώ και καιρό δουλεύαμε για να κάνουμε τη συμφωνία μαζί του και είμαστε πανευτυχείς που διάλεξε την Άαλμποργκ για νέα του ομάδα. Με την απόκτησή του προσθέτουμε έναν ηγέτη στην άμυνα, κάτι που αναζητούσαμε τους τελευταίους 2-3 μήνες|.

Με τη σειρά του, ο Χόλγκερσον τόνισε: «Η Άαλμποργκ είναι ένας σύλλογος υψηλού επιπέδου που παρουσιάστηκε δυνατό σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και ελπίζω ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ για να βελτιωθούμε. Από τον Ράσμους Τζόνσον έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για την ομάδα και φιλοδοξία μου είναι να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Όσον αφορά το αμυντικό μου παιχνίδι, αφορά τη δύναμη, την αφοσίωση, τις ηγετικές ικανότητες και το πνεύμα του νικητή και ανυπομονώ για μερικές συναρπαστικές σεζόν στην Άαλμποργκ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ