aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτη διάθεση των φίλων της Ανόρθωσης η νέα φανέλα

Στη διάθεση των φίλων της Ανόρθωσης η νέα φανέλα

Στη διάθεση των φίλων της Ανόρθωσης θα βρίσκονται η επίσημη εμφάνιση καθώς και μια σειρά προϊόντων ρουχισμού της Adidas, χορηγό αθλητικού υλικού της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από την Παρασκευή (16/7) θα είναι διαθέσιμα για το κοινό της ομάδας μας η επίσημη εμφάνιση καθώς και μια σειρά προϊόντων ρουχισμού της Adidas, χορηγό αθλητικού υλικού της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Σημειώνεται πως τα προϊόντα Adidas συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Η διάθεση ξεκινά διαδικτυακά στο www.anostore.com και στην μπουτίκ της ομάδας μας στο «Α. Παπαδόπουλος» μετά τις 14:30. Από τη Δευτέρα (19/7) θα είναι διαθέσιμα και στην μπουτίκ της ομάδας μας στο «Θεμιστόκλειο».

Κουπόνι Cashback για επίσημη εμφάνιση

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι φίλοι της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν το πακέτο Champions Shares στα εισιτήρια διαρκείας, δικαιούνται έκπτωσης στην αγορά της επίσημης εμφάνισης ανάλογα την κατηγορία του διαρκείας τους. Για διαδικτυακές αγορές θα πρέπει να σημειώνεται το barcode της κάρτας τους ενώ στην μπουτίκ καλούνται να την έχουν μαζί τους ώστε να την επιδεικνύουν.

Η τιμή της φανέλας είναι €65 και η παιδική €55.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ