aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτη Cytavision Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (20:00) στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης

Στη Cytavision Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (20:00) στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης

Η δράση της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal αρχίζει σήμερα και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας από τη Cytavision τον καθοριστικό αγώνα μεταξύ της Ανόρθωση με το ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο και θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision. Στην προηγούμενη φάση η Ανόρθωση απέκλεισε την ΑΜΕΚ Καψάλου και το ΑΠΟΕΛ την ΑΕΚ Σωτήρας. Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στους μεταξύ τους αγώνες σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ…3-2

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση…9-3

ΑΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ

Σήμερα επίσης στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στις 20:50 στο «Σπύρος Κυπριανού» η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια – Αραράτ. Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στους μεταξύ τους αγώνες σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΑΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ…6-4

Ομόνοια / Αραράτ – ΑΕΛ…2-6

Στην προηγούμενη φάση η ΑΕΛ απέκλεισε την Ελπίδα Αστρομερίτη και η Ομόνοια / Αραράτ την ΑΕΚ Λάρνακας.

**Η ημιτελική φάση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 20 Απριλίου και τηλεοπτικός από τη Cytavision θα είναι ο αγώνας της Ομόνοιας / Αραράτ με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ