aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτενό πρέσινγκ στον Σίλντενφελντ

Στενό πρέσινγκ στον Σίλντενφελντ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί στην Ανόρθωση να έχουν την προσοχή τους περισσότερο στην οικονομική εκστρατεία, για να μαζευτούν χρήματα για τα κριτήρια Μαρτίου, καθώς και να πληρωθεί ο Ιανουάριος στους ποδοσφαιριστές, όμως ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες και στο κομμάτι του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Σήμερα ή αύριο η διοίκηση θα έχει συνάντηση με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ με στόχο να τον πείσει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις τάξεις της.

Ο έμπειρος αμυντικός που χθες είχε τα 34α γενέθλιά του, είναι από τους ποδοσφαιριστές που ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να παραμείνει στο ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κροάτης έχει προταθεί και στην Ομόνοια (μεταξύ άλλων), όμως ακόμη δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο. Ο ίδιος θέλει να υπογράψει σε ομάδα, η οποία θα τον πείσει ότι έχει υψηλούς στόχους, που θα φτάνουν ως την κατάκτηση τροπαίου. Έτσι πολλά θα εξαρτηθούν και από τον τρόπο που θα προσεγγιστεί. Σε περίπτωση που ο Σίλντενφελντ τα βρει με την Ανόρθωση, το πιο πιθανό είναι να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι τρεις παίκτες που φωνάζει για ανανέωση ο Κετσπάγια

Από την πλευρά του, ο Τιμούρ Κετσπάγια (ο οποίος επίσης είχε γενέθλια χθες, κλείνοντας τα 51 του χρόνια) βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας. Υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει με την Ανόρθωση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού όλα είναι συμφωνημένα.

Ο Γεωργιανός μάλιστα έχει δώσει κάποια ονόματα από το υφιστάμενο ρόστερ, που θα ήθελε να έχει στην Ανόρθωση της επόμενης σεζόν και θα γίνει προσπάθεια από τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηπαντέλα, μέσα από τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν, ώστε να παραμείνουν στην ομάδα της Αμμοχώστου και την επόμενη σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των κυανόλευκων, κάτι που αποτελεί επιθυμία του Κετσπάγια, την οποίαν έχει μεταφέρει στη διοίκηση. Αγωνιστικά η νίκη επί της Πάφου έχει φέρει μεγάλη ηρεμία και ανακούφιση στις τάξεις του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ