aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτέλνουν τον Ντγκάνι στην «Κυρία» (πάει Πολωνία ο Μπένετ)

Στέλνουν τον Ντγκάνι στην «Κυρία» (πάει Πολωνία ο Μπένετ)

Η ισραηλινή ιστοσελίδα «Sport5.il», αναφέρει πως η Ανόρθωση κινείται για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς αμυντικού Ορέλ Ντγκάνι (φωτό), ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Μακάμπι Χάιφα, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν ο Ντίνο Ντλόβου, ενώ τεχνικός της είναι ο Ρόνι Λέβι.

Ο Λέβι δεν υπολογίζει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος απασχόλησε και το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στο παρελθόν (καλοκαίρι του 2015), χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το διαδύκτιο, ο ποδοσφαιριστής έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στις δύο θέσεις του στόπερ, αλλά και ως αμυντικός μέσος και τη σεζόν που πέρασε κατέγραψε 1.919 λεπτά στο πρωτάθλημα σε 21 συμμετοχές. Την περίοδο 2014-15 σε 33 συμμετοχές κατέγραψε 2.970 λεπτά.

Αν όντως απασχολεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, είναι κάτι που θα διαφανεί σύντομα. Κληθείς να σχολιάσει αυτό το δημοσίευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και αξιολογείται και αυτού η περίπτωση του, όπως και άλλους που είναι στη λίστα του τεχνικού διευθυντή Μπενίτο, σε συνεργασία με τον προπονητή Πούτσε.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουίς Μπένετ, ο οποίος περνάει από δοκιμαστικά, έδειξε κάποια καλά στοιχεία και οι Αλβέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε, θέλουν να τον αξιολογήσουν περισσότερο στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Ανόρθωσης. Για τους άλλους δυο που δοκιμάζονταν, Τιάγκο Σίλβα και Γιώργο Καρακούτη ακόμη δεν πάρθηκε οποιαδήποτε τελική απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ